Beste Martha,

Beste Martha, (Vragen, antwoorden, en nog meer vragen + een paar gedichtjes over huisjes, boompjes en beestjes) is het eerste boek dat Jos van den Broek heeft uitgegeven bij Uitgeverij Micromys.

Martha stelt vaak vragen over de natuur. Zoals: “Krijgen lieveheerstbeestjes er elk jaar een stipje bij?” Of: “Hoe komt het dat onze poes van die witte sokjes heeft?” Ook andere kinderen zitten met zulke belangrijke vragen.
Jos probeert op die vragen antwoorden te vinden. En daardoor komen er weer nieuwe vragen op. In de natuur blijken dikwijls gekke dingen plaats te vinden. Wat op het eerste gezicht onmogelijk lijkt, blijkt toch te kunnen.
Ja, in de groene wereld om ons heen zijn sprookjes vaak veel echter dan grote mensen denken. En ja, er kunnen zelfs wonderen gebeuren. Denk jij soms dat Martha géén vleermuis zou kunnen worden? Echt wel! Lees maar in Beste Martha, want dan geloof je het zelf ook.

Beste Martha, is hier te bestellen.

We stoppen natuurlijk niet. We stoppen nooit! Vandaar die ‘komma’. Wie ook vragen heeft, foto’s of tekeningen, mag die naar Jos opsturen.

Inhoudsopgave van het boek “Beste Martha,”:

“Beste Martha,” is hier te bestellen.

Reacties zijn gesloten.